Asmunderöd, Orust

Byggnadsvård. Utbyggnad och renovering av kök, badrum och salong. Gammalt hus i sekelskiftesstil som krävde varsam renovering med noggranna efterforskningar i stil och material i samarbete med kunden. Smidesdetaljer utförda av Orust Svets.

Myckleby prästgård, Orust

Fasadrenovering, målning, fönsterfoderrenovering, renovering av eldstad. Allt i Gustaviansk stil efter kundens ritningar och önskemål.

Ängshagen, Orust

Byggnadsvård, renovering helt efter gammal byggnadsstandard. Med saxar till takstolar, leåsar och vasstak.
Ytskikt behandlade med linolja, tjära och slamfärg. Allt material är sågat på vårt eget sågverk för att få de rätta dimensionerna. Beslag och fästmaterial är delvis gamla detaljer och delvis nyproducerade av lokal smed, Orust Svets.

Torsby, Orust

Ombyggnad av tak till självbärande konstruktion för att kunna öppna upp till nock invändigt. Totalrenovering av övervåningen, med inredning i rustik stil i samarbete med kunden. Renovering av murstock och nymurad skorsten ovan tak. Golvvärme i mellanbjälklaget. Ny spiselkrans i köket med inlagt timmer. Fasadrenovering i sekelskiftesstil med snickarglädje.

Detta är ett pågående projekt som utförs i etapper, uppdelat på flera år.

Rånäs, Orust

Totalrenovering av fritidshus, innefattande allt från sprängning och markarbete till fasad, inredning och finsnickeri. Altan med glas- och vajerräcken. Kaminmontering. Fastigheten har ett otillgängligt läge och saknar väg ända fram till huset, vilket krävde speciallösningar med terränggående traktorkärra med drivning för leverans av allt material.

Kontakta oss


Bygg-, offert- och fakturafrågor?
Ring Simon på 076-0933400 eller maila simon@byggbolagetorust.se.
Bygg-, offert- och entreprenadfrågor?
Ring Richard på 073-8394840 eller maila richard@byggbolagetorust.se.